Gymnasium


Tjugoåttonde februari

GRATTIS MAMMA! ♥

Tjugosjunde februari

Ligger i sängen och chillar, precis som jag gjort sen jag vakna. Idag händer väl typ ingenting antar jag, dra någon film där nere i soffan och äta i guess. I morgon kör vi igång med träningen!

Tjugosjätte februari

Kom hem från Norrköping för typ två timmar sen, hade sjukt trevligt!
Träffade släkt och vänner jag inte träffat på flera år, fan vad folk hade växt :-o
Vi var i alla fall där för att fira mormor som fyllde 60 år, först käka vi lite, sen drog jag och Dao med Alex och Fille ut på stan och kolla lite, åkte spårvagn osv haha.
Efter det drog vi vidare till en resturant där alla andra var och käka/umgicks. Inte haft så roligt under ett helt dygn på ett tag, behövdes. Idag gled vi runt och och shoppa lite, jag lyckades hitta två tjocktröjor, två gina linnen och smink, lite nöjd är jag väl :-)
Älskaaar kragarna.

Här drar vi linjen



Tjugofjärde februari

KAN SKOLHELVETET GEFAN OCH INTE LÄGGA SIG I?!

Kaos - Tjugoandra februari

Väldigt blandade känslor just nu.
Jag VET att jag har gjort fel, det har jag vetat sen den första sekunden. Jag ångrar mig av hela mitt jävla liv vilket folk inte verkar fatta? ALLA normala människor gör äckligt idiotiska misstag, så är det bara, det går inte att komma ifrån. Jag förstår även varför vissa reagerat som dom gjort, jag har fått det jag förtjäna. Och vänner som inte har med saker att göra kommer och lägger sig i för att berätta hur jävla fel jag är. Bara en fråga, tror inte ni jag vet det? Efter den här jävla helgen kommer jag ge fan i att dricka, för inte fan kan jag kontrollera mig själv eller vad som händer. Nu vet ni i alla fall det. Jag skulle verkligen göra vad som helst för att få det är ogjort. Är trött på att såra folk. Jag blir så jävla förbannad på mig själv att hälften vore nog. Ska ta tag i mig själv, det är nog, vilket det egentligen var för länge sen. Gränsen är så jävla nådd. Om jag stod framför mig själv vet jag inte vad jag skulle göra, det skulle svartna och jag vete fan. Fy i helvete vad illa jag har betett mig, så äckligt sjukt! Vill få så jävla mycket mer sagt men får inte riktigt ut det i ord. Det få räcka med det här och nu lägger jag ner. HELVETE, hur fan kan man sjunka så jävla lågt, jag förstår mig inte på mig själv, SÅ JÄVLA LOST. Illa att det var tvunget att gå så här långt för att få mig att skärpa mig på riktigt, idiot är fan bara mitt förnamn.

Jag vet att jag egentilgen inte är en sån här människa, men jag har bara mig själv att skylla. Nu får jag stå för mina handlingar och göra allt för att bli bättre.

Great

Hemma nu, jävligt grym kväll! Langar bilder imorgon.

Artonde frebruari

Sitter här nere i soffan i mysläge och kollar OC, vääldigt bra.
Ikväll blir det hem till Lina på käk och andra grejer, och den här gången åker kameran med, hoppas jag.. Helgen ser ut att bli lika fet som den förra!
Som sagt hem till Lina ikväll och imorgon är det party och bowling som gäller :-) Och efter det är det sista veckan innan sportlov! Bra jävla skönt.

Sjuttonde februari

http://open.spotify.com/user/hicutie/playlist/7003xFSp0APfbuPfhCKC40


Sextonde fenruari

Stop il a été tellement fichu d'insécurité. Peutêtre qu'il est temps de faire votre choix?
Or, il est probablement déjà fait.. Stand pour elle.

Femtonde februari

Kent - Gravitation

Brb


Fjortonde februari

Ck på biologin, dom här lektionerna är fan soft! Kan ju inte påstå att jag har tråkigt haha.

Alla hjärtansdag idag btw, hoppas på gelehjärtan och en fin skräckis som förra året ♥
Men helt ärligt, överskattad dag som bara den.

What have i become

Helvete åt allt.


Trettonde februari

Kvällen igår var som den var haha!
Hade så sjukt roligt :-) Jag, Emma, Hanna Lydia och Madde började hemma hos Madde med snack, spel osv. Sen rörde vi oss vidare mot bowlingen, och har nog aldrig gått så dåligt..
Kom 4a :-O Otroligt! Efter det drog vi vidare till Pontus där ja, det kanske inte var en sån jätte höjdare men jag hade trevligt i alla fall :-) Och inte tog jag med mig någon kamera heller.. Så det enda jag har är en dålig mobil bild från bowlingen och en alldeles för ful film heh.

Elfte februari

Trött, väldigt trött, extremt trött, sjuuuukt trött. Nu är det fan dax att jag börjar sova ordentligt!

Nionde februari

Frågan är ju varför jag alltid ska sova bort dagarna, speciellt när vi har nationella imorn haha.. Ahja, livet. Sitter i alla fall nu och ska göra potatismos ala Elsua! Kommer bli kanon, hoppas jag :-d Skalet kommer bli på, sen jätte mycket smör och mosa lite, blir perfekt!

GB glass

Hittade den här bilden inatt, seriöst, bättre förr!

Åttonde februari

Sitter på biologin och är arg på min mentor, hon ringde hem till mina föräldrar bara för att jag hoppa skridskorna igår efter en 2,5 timmar lång håltimme, bittert. Sååå nu är dom lacka, orka. Vi är i alla fall lediga imorgon så blir väl att göra något kul ikväll hoppas jag. Och ja, jag ska försöka ta med mig kamerajäveln vart jag än går så jag kan lägga in lite bilder :-) Haha och jag vet inte varför jag endast skriver glada gubbar med näsor här och ingen annanstans :-) Dom ser ju rätt tomma ut annars, på bloggar, inte på facebook.
Pappas tröja, fint. Alla mina kläder har försvunnit.

Sjätte februari

Okej, Arboga.. Anledningen till att jag hatar den här staden så mycket är bland annat pga all jävla skit snack, hela tiden. Man måste alltid ställa sig vid en sida, och om man gör fel, säger fel, inte håller med osv blir man 'hatad' av den personen. Jag är så äckligt trött på det här, seriöst. Önskar fan jag var en kille. Kan inte alla bara, ja.. Sluta med allt.
Jag snackar skit, det gör jag verkligen, håller även med när andra gör det eftersom det inte alltid är så lätt att säga ifrån. Ska lätt sluta med det, inte heller ställa mig på någon jävla sida för jag orkar inte allt längre, vill fan spotta hela Arboga i ansiktet och få dom att vakna.
Men, det är en sak att typ, yttra sig om vad man tycker då och då, men att bara snacka rent jävla skit, så jävla värdelöst. Vad fan tjänar man på det? :s Och den här 'regeln' med att ta andras ex, den funkar inte i bukisboga. Om alla skulle följa den så skulle ingen kunna vara med någon. Var glad för deras skull ist. Och ja, jag vet att det är för jävla svårt.

Haha nu orkar jag inte skriva mer, fått sagt lite åsikter i alla fall. Avslutar det hela med att säga, lev förfan medans ni kan ooooch, end of story :-)

Tredje februari

Dålig uppdatering som bara den, har helt enkelt ingen lust att skriva 24/7, är ju ändå sjuk hela tiden :-( Haha men jag kommer väl igång så småningom.