Rise Against

Dom släpper nytt album den 15/3, fan vad fint! Ligger här och lyssnar på en singel dom redan släppt, låter otroligt lovande :-D
Rise Against - Help is on the way

Tjugosjunde januari

Hemma igeeen, missat en hel skolvecka, känns ju sådär.. Har i alla fall Linda som sällskap på skype så jag slipper känna mig så ensam heha :-)

Sommar

Lärarmiddagen, sluta nian,  sola&bada, festa, kunna gå ut i bara linne och shorts, sena kvällar ute, Peace&love, utmaningar, Stockholm, Göteborg, gå ut till Donken/Subway, nattbada på Ekbacksbadet, göra sexhundrasjutioelva andra saker osvosv.
Åh, sommar skulle verkligen inte sitta fel.

Maj 2010 - januari 2011

-> 
Åtta månader, lite skillnad är det väl?
Fast känns som att jag i princip ser likadan ut, eller känns, jag gör ju det haha. I beteendet har jag definitivt förändrats i alla fall, trot jag.. Vet inte heller om det är till det bättre eller sämre.

Tjugosjätte januari

Hemma idag också. Hunnit kollat på 10 gamla vhs filmer redan, kanon! Sitter just nu och kollar olika facebook fails, så sjukt roligt, speciellt när man är sjuk, trött och uttråkad.

Klassiker

Finns inte så mycket roligt att blogga om när det enda jag gör är att ligga i sängen och kolla gamla vhs filmer.. Ahja, nu blir det dags för Aristocats, också en favorit.

Tjugofemte januari

Hemma helt idag, mår inte bra alls men ska försöka mig iväg imorgon. Tyckte det var väldigt synd att jag inte gick idag eftersom vi var på Vasa hela förmiddagen och kollade på linjer osv. Men jag vet vad jag ska söka tror jag, blir väl hotell och turism som första val i alla fall.

Nu blir det att kolla på Balto, underbar film!

Tatuering

Googlade runt lite och kom in på taturingar.
Hittade den här otroligt grymma, sic! Bland de snyggaste jag sätt helt klart. Så fort jag börjar närma mig arton ska jag förmodligen göra något i liknande stil.

Sjukling

Drog precis hem från skolan, mår inte bra alls, förkylningen är värre och ryggen gör ont som in i helvete, jobbigt att andas osv. Så nu blir det och kolla på en disney favorit och vänta på att mamma kommer med mina lättsaltade chips, men har en känsla av att dom kommer bli svåra att svälja eftersom även min hals gör ont.

Tjugofjärde januari

Sitter i skolan, börjar engelskan om en minut, rätt så tung natt. Är sjukt förkyld och hostar 24/7, skapligt skönt måste jag säga haha.

Bild på dagens.

I en värld av idioter

...

Over and out

Då var den här söndagen avklarad och även helgen slut.
Har hunnit med att firat Alessandro, bakat bullar, haft mjöl/smör krig, vikt mig av skratt, kollat på film, blivit förkyld, firat farmor, städat, tvättat, hängt upp tvätten jag tvättat osv. Så nu blir det att dra på en film och äta mosad banan med keso!

Tjugotredje januari

Ny blogg igen, saknade blogg.se lite för mycket och ville lägga lite saker bakom mig. Men nu kör vi på nya tag!